Vem är boven i dramat?

SMS:

men eshan du vill väl för fan inte att andra snubbar eller till och med dina polare stöter på din brud? Upptagna ska man låta bli. Annars rockar du! Jenny

NEJ… det vill jag visserligen inte…

Men så handlar det inte om vad jag vill... jag menar, om jag nu har en tjej som betyder mycket för mig och är speciell så vill jag först och främst kunna lita på henne. Lita på att hon också tycker att det vi har tillsammans är speciellt. Det är HON som ska dra gränsen för vad andra killar får och inte får göra. Den dagen då hon drar sig för att vända nån annan kille ryggen för att han gett henne 3-4 komplimanger, sockrat hennes ego och försöker få henne i säng, är samma dag då hon slutat respektera det jag och hon har tillsammans….och oavsett vad som händer dom två emellan, så är det början på slutet för det jag och hon har tillsammans.

Visserligen uppskattar jag inte om mina polare ständigt och jämt raggar på tjejen jag träffar, men det har mer att göra med mina polares syn på mig och mindre med deras syn på henne. Och om det inte är min polare som raggar. Låt säga att det är en främmande man som jag inte känner. Då är det först och främst en bekräftelse att jag har en kvinna som är något utöver det vanliga. En kvinna som jag måste ta hand om och se till att hon har det bra, för annars kommer hon byta ut mig mot någon som tar hand om henne och ser till att hon har det bra. Sen bekräftar det att jag har en otroligt bra smak i kvinnor.

Den killen som raggar på någon annan killes tjej, har inte lovat hennes kille något. Det är den som redan har ett förhållande som måste respektera det. För om människorna i förhållandet inte respekterar förhållandet, finns det ingen anledning för någon annan att göra det.

// ehsan i teori

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista