chauuu Suuz!

Idag var det sista dagen för Suuz,, men luugn jag ringer henne så fort Susanne (som kommer på måndag) inte kan eller blir sjuk. Suuz är juh otroligt poppis bland er.. våra lyssnare å jag svär hon får sååå¨mycket mails å komplimanger att till å med Juan Havana börjar anstränga sig här på jobb..

edilo,., Idag hade vi Khaled,,och som vanligt tog han med sig sin Luta och Aud.. sina instrument å vi körde på lite improviserat live i studion.. Jag tänkte jag bjuder in Khaled just för att skapa lite feststämning till Suuz.. Jag tror vi lyckade rätt bra,, Vi pratade om att sluta på ett jobb å vad det innebär att säga adjö till sina kamrater, Jag läste i tidningen om folk som älskar reptiler å ormar.. å där hittade jag en adress från Kroksbäck (läste i City) att någon har en giftig orm som husdjur ,, i sitt  hem,, på min gård,,,?? Undrar vem det e?

ok På måndag kör vi som vanligt ..Susanne ska få köra tekniken hehehehe.. slipper..

se till att ratta in dingata 100.6 där alla snackar reggeton!!

trevlig helg.. ska iväg till Sthlm nu,, sheet måste dra,,

Mr.Havana...alias,,papichulo.. alias..först in sist ut*!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista