Foto:PHOTO AFP/RAVEENDRAN/jd/ca Code:455 COPYRIGHT PRESSENS BILD

Ibland räcker inte händerna till...

Vi här på Din gata har såååå mycket att göra. Jag önskar jag hade fler armar och händer, eller kunnat vara på mer än en plats i taget... Det är mycket nu! Förberedelser inför Malmöfestivalen!

Idag började Juan och jag 7.00 och gjorde ett fett program med massa energi. Övergrym frukost på det, Pang redo för action! Vid 10.00 kom en journalist och en fotograf som ska hänga här med oss alla hela dagen och skriva en grej till en tidning.... Dom vill veta vilka VI är!!! Det är rätt roligt att göra intervjuer men ännu roligare att läsa dom. Ibland berättar man massa och Jag får ett intryck av vad som sas och gjordes.... Sen läser man och ”sheeet satt vi i samma rum???”- känslan uppkommer... Men oftast blir det bra!

Vi nämner alltid er, ja er, Lyssnarna!!! Att ni är grymma och hjälper oss att göra bra program och hur mycket ni betyder för oss! Ni är en stor del av Din Gata!

Nu ska jag dricka min Kaffe latte som Saman köpt och träna inför ”Ord upp” kvällen på fredag! Vi ses väl där...??? Annars är allt vi gör nu onödigt! Alla måste dit och lyssa och heja på oss!

Hörs imorgon

Kärlek och Dobrej otra

Susanne

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".