Foto: Finn Föns/Nordfoto

Susanne svarar...

Vi fick galet mycket sms till programmet idag. Vi hann inte svara på alla frågor, så jag tänkte svar på dom här och nu. Så vet DU att din fråga inte besvarades i morgonprogrammet så hittar du kanske den här... Jag, Susanne, har svarat. Direkt från hjärtat! Lite Dr. Ruth. Hon är en livsvisdomsdoktor, långt innan den där Dr. Phil, hon är en relationsexpert! (se bild)...

Massa Kärlek till alla som medverkar och sms:ar!

**********************************************

hej! Vad kan man göra när man sårat sin pojkvän,o känner att ett förlåt inte riktigt räcker? Jag tvivlade på min pojkvän, utan någon anledning,o sårade honom. Hjälp mig!Kramardefault

Svar: Att såra någon och inse det kan vara lika jävla jobbigt som att bli sårad av någon. Det gör ont. Att tappa någons förtroende och vara den som gjorde dom ledsna är inget kul. Ord har sin effekt, Förlåt förlåt förlåt förlåt.... om och om igen hjälper. Men visa det också... Visa att du inte är på väg att göra samma misstag igen. Tiden har också sin roll... Med tiden kanske han släpper det och när han ser att du förändrad kan han verkligen förlåta och släppa det! Va inte rädd att prata om vad du har gjort för fel och balansera ut det med bra saker du har gjort! Visa din kärlek... Fina sms, samtal där du säger god natt, små lappar, små överraskningar, pic-nic, middag, pussar och kramar!

Lycka till... och va inte för hård mot dig själv. Alla gör vi misstag. Vi är människor.

**********************************************

Kommer ni vistas på m-festivalen mycket? Vad finns de för bra artister som uppträder? har inte hunnit kolla upp de. Ha de bra mr. P

Svar: Vi kommer att vistas dom två första dagarna. (kolla förstasidan). Promoe, Salem Al fakir, Timbuktu.... Det är ett par artister. Gå in på malmö stads hemsida och hitta all info om artister där. ( jag pallar inte skriva alla här asså)

**********************************************

Shoo din gata juan du tar din gata till en annan nivå.. jag har en fråga vem e mohammed som rappar? grym som fan..känner ni han eller? pussar khaled

Svar: Khaled, vi känner Mohammed Nu, men det är efter det att han ringt in och rappat... Han är Din gata Mohammed som han kallas för ibland! Vi funderar på att bjuda honom till studion och köra live!  han e duktig... rolig som fan!

ha en bra dag!

**********************************************

susan old clam har vart SÅ grinig sen semestern. Dissar dig jämt juan! E hon lack för att suz gjorde ett sanslöst bra jobb som vikarie? Va e upp me d?

Svar: Hmmm... vissa dagar är det lite svårt att bara vara glad! Jag är en stor fan av vår egen Suuz och tycker själv att hon gjorde ett gryyyyyymt jobb som vikarie och hon kommer att dyka upp mer, Lovar! Sen tycker jag inte att jag Dissar Juan... Vi tjaffsar ibland men vi har bara kärlek och respekt sinsemellan... Old clam??? Jag skratta så jag dog! fan va ball... Humor!

Take care!

**********************************************

Nu så.... Jag tog upp ett par! Hoppas ni är nöjda med svaret! Kramar Susanne ”Old Clam” Goddamn!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".