PHOTO/Timothy A. CLARY

Godmorron.

shuu.,,.idag har har vi boostat vårt självförtroende å tipsat lite om hur man ska klara av situationer där  den sjunker,,i skolan tex så minns jag när man skulle slå volter på gympan.Ahmed i min klass va övergrym han va liksom född för att slå volter.Han hade allt,,, hastigheten, smidigheten spänsten å framför allt modet...jaa exakt modet,, man ska bara göra det,jag slog ihjäl mig nästan... hela klassen skratta å till å med jag skratta.Jag bjöd på den .Men efter ett par rundor så klara jag till sist av det. Övning ger färdighet å mitt självförtroende va tillbaks på topp igen. Dessutom hade jag världens grymmaste gympa lärare Mats...Kära lyssnare  man duger precis som man är, jag tackar Gud varje dag för dom egenskaperna jag har fått utveckla.Vissa föds med stark självkänsla å behöver aldrig titta sig i spegeln ens,,vi ”normala” måste kämpa å ta fram å jobba på andra egenskaper än vårt yttre,,

jallafall.. imorron tänker Susanne berätta en hemlis till mig,tydligen så har hon suttit på detta  ett tag nu.Bara för d ska jag oxå hitta på nåt om henne,,hehe..Men hon nämnde att Anja (hennes bästis) ska komma å stödja henne???!!,,det luktar skumt..,,jag har inte gjort nåt?eller?Vad har hon i kikaren den där tjejen..

imorron prick 7

Mr.Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista