1 av 2
Foto: Danira
2 av 2
Foto: Danira

Tjeeeeeeeenare !

Så här ligger det till jag skrev och skrev och skrev ... MEN ! Min pimp till Cynthia ”råka” ta bort allt så nu får jag skriva om allting.. Hmm.. ! Men på dagens morgonprogram pratade vi om kritik, DJ Juan Havana, Marcela & jag (Danira). Vi pratade om bra och dålig kritik.. Hur man hanterar det, tar till sig och besvarar det. Vi alla är ju olika individer så alla agerar annorlunda så klart. Vi kom fram till bra grejer, typ att man inte ska ta ner huvudet när någon kritiserar en negativt. Man ska gå därifrån ta till sig men inte visa att man blir ledsen eller nedtryckt, gå därifrån med stolthet!

Vi blir ju både negativt och positivt kritiserade, när vi jobbar, när vi pluggar, sättet hur vi tänker, agerar, klär oss, till och med hur vi ser ut!  Vardagen blir lite mer kryddad både med positivt och negativ belastning, lite spice i vardagen. Men hur blir det när man bara får negativ kritik?!?!

När man blir nedtrampad för allt man gör, aldrig uppskattad, aldrig någon skön kommentar, aldrig så sööööt du är...

Vill du veta mer så läs gärna vidare... :)

Försök o framställa er, man är i skolan, jobbet eller vad som och får höra kritik hela, hela, hela dan.                                        Då tar man med sig den negativa kritiken hem till sina nära och kära och belastar den över dom, sen sprider det sig vidare och vidare..                                                                               MEN tänk om du kunde ta den negativa kritiken vända den om och nästa person du bemöter så gör du det så som du själv vill bli bemöt. Med leende, med nån enstaka kommentar, saker som får dig och bli så där glad och positiv.. Gör nån glad idag, släng över en kommentar och känn dig stolt! Hacka inte upp över små saker, upp med hakan & ta vara på dagen:)!

KRAAAAAAAAAAAAM :D / Danira!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista