Internet

Det är jag som är ehsan och jag är beroende.

I flera år har jag missbrukat jag är inte det minsta trött på det. Snarare tvärtom. Jag kan varmt rekommendera det till er alla.

Som ni säkert förstår, snackar jag om INTERNET.

Jag var ung när jag började. Kanske inte mer än 10-11 år.

Innan hade jag experimenterat lite med lättare grejer.. så som videospel och andra tillsynes harmlösa digitala underhållningsmedel...

Men det där eskalerade utan att jag ens tänkte på det.

Mitt bruk gick över till missbruk i och med ett 2400kps modem… men sen gick det snabbt… innan jag visste ordet av det satt jag med 56,6 modem, 9,6 modem…. Jag minns aldrig den kick som jag fick första gången jag prövade på ett 14,4 modem….

Men som med alla andra missbruk så tappar man perspektiv och lever i förnekelse…

Jag har idag sen 2 år tillbaka suttit på 24 Mbit med accelarationsprogam….. rakt in i… disken.

Jag .com;ar den var varannan minut… vare sig det är facebook.COM eller myspace.COM.

.se räcker inte längre till och .org är för mesar.

Jag får aldrig riktigt bra grejjer på .nu och fast än dom oftast levererar feta grejer så får jag en obehagskänsla av alla dom jävla .net:arna.

Ibland har jag tur och snubblar över en .co.uk… men less is more så jag försöker att inte överdosera dom… för jag vill shii förstöra njutningen.

Borstätt från mina 2 mobilnummer, min hemtelefon och min telefon på kontoret…

Kan man nå mig via skype, msn, 2 hotmail adresser, 2 gmail, 3 sr-mail, sms-tjänst på sr och säkert ett dussin comunity sidor.

Men vad händer om jag inte vill bli nådd… och jag snackar inte om en timme…. Utan vad händer om jag inte vill bli nådd i ett par veckor…. 2 veckor lugn och ro…

Är det ens socialt accepterat?