mail angående "världens bästa sport"

Hej Din Gata!

Världens bästa sport behöver er hjälp! Världens bästa och enda tredimensionella sport (om man bortser från fallskärmshoppning) är ju som vi alla vet undervattensrugby (uv-rugby), och nu sitter både herr och damlandslaget i denna eminenta sport pyrt till. Vårt förbund, Svenska Sportdykarförbundet, har gått lös ordentligt på vår budget. Istället för de 315 000 kr som vi äskade för har vi fått 140 00 kr. Detta betyder att vi har problem med att finansiera vår landslagsverksamhet och de två stora mästerskap som det åligger oss att arrangera i år, nämligen SM och NM (Nordiska Mästerskapen). För att detta ska gå runt behöver vi SPONSORER och det är här ni kommer in!

Jag hoppas ju så klart att ni ska läsa upp det här i radio och att alla svenskar ska ta uv-rugby, världens bästa sport, till sina hjärtan och skicka iväg en slant! Alla bidrag är välkomna, både från företag och privatpersoner. I gengäld kan jag utlova att alla som skänker pengar får minst en stor bild på båda landslagen skickat till sig med texten ”Jag sponsrar svenska landslagen i uv-rugby” och dessutom kommer de att få sitt namn/firmanamn uppläst under NM i Tibblebadet i Täby den 23-24/02. (Ni i Din Gata säkrar ert foto på oss om ni läser upp detta förståss!)

Skulle någon få för sig att skänka några större summor kan det kompenseras med en liten annons i Svenska Sportdykarförbundets medlemstidning Sportdykaren, som når ut till riktigt många läsare! Alla bidrag är välkomna, om det så bara handlar om 25 spänn! Och visst vore det coolt att ha ett foto på väggen med världens coolaste landslag? Vi är nämligen två av de bästa lagen i världen, både herrarna och damerna tog silver vid senaste VM och dessförinnan har herrarna varit regerande världsmästare över fyra VM! Damerna har dessvärre fått blanda upp sina guld med ett och annat silver på senaste tiden... (morr morr Tyskland morr...)

Vårt postgiro är 46 79 19-7. Skriv ”Sponsor LL uv-rugby” och ert namn och adress i meddelandefältet.

Jag som skriver heter Leandra Caldarulo och är damgrenledare för uv-rugby, det betyder att jag är ansvarig för all dam-uv-rugby i Sverige, från bredd till elit och jag tackar er alla på förhand! Om någon har frågor så går det utmärkt att mejla till mig på leandra.caldarulo@ssdf.se. Självklart ringer jag gärna in till Din gata och pratar mig varm för uv-rugby om ni känner att ni har tid med det! Vill ni veta mer om uv-rugby så knappa in www.uv-rugby.se och surfa runt lite.

Tack för ett bra program!

Med vänlig hälsning

Leandra Caldarulo

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".