Foto Fredrik Sandberg / SCANPIX Code 71420

Susanne och Juan i P3... (Det är inte vi på bilden!!!)

Är det uttjatat?? Sex, ungdomssex... E det därför alla ballar ur? Har sex med allt och alla? Söker bekräftelse? Vad tycker alla ungdomar om vad ”vuxna” skriver och snackar om...? Precis det snackade vi om i P3 idag, jag och Juan Havana!

Ett sms vi fick in:

”Disskutioner som dessa skulle inte funnits om det var jämnställd sexuellt mellan tjejer och killar.Jag har träffat så många killar som har haft sex med hur mågna brudar som helst men ändå har synpunkter på hur många personer tjejer FÅR ha haft sex med.En kille jag dejtade dumpade mig för att han tyckte jag hade haft sex med för många, så det är ju så tyvärr att det kostar på att vara fri.

Jag har bara sex för att jag känner för det, för att jag vill och aldrig för att få bekräftelse, vilket många tjejer tyvärr har. Alla tjejer ska göra vad de vill med vem dom vill och bara sånt de mår bra av och kanske kommer vi en dag sklippa bli stämplade som dåliga tjejer!

Lycka till ni som ska ut och ragga ikväll :)”

Dessutom va Emil Jensen här! Han e såååå bra! Rolig och varm människa... Lyssna på programmet i efterhand! Hitta det här på hemsidan... det är inte såååå svårt!! Värt ansträngningen!

Varje fredag Din gata i P3 16.00-18.00

Trevlig Helg

Susanne

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista