Din gata i P3: Ehsan & Susanne

Fredagar är en sån jobbig dag… för å ena sidan har du hela den här, ”snart helg!!!!!!” grejen, å andra sidan har du hela den… ”hur mycket ska jag låta ligga kvar till nästa vecka?!?”#¤%&(” grejen.

Din gata är som en slice ur din vecka… en bit av vad som hänt som lämnat en eftersmak som kommer finnas kvar långt in på söndagseftermiddagen…

Lite svårsmält ibland kanske… men så brukar vi ju faktiskt ha en gäst som hjälper oss smälta allt…som en portion med glass och bananer med grädde på toppen.

Bra eller dåligt, ja det är väl en smaksak… men fredagar mellan 16 & 18 får du i alla fall ärlig radio. Det är vad det är. Vi kanske kan kalla det för samtidsradio…men vi är lixom så mycket mer än så…

Det är svårt att förklara vad det är vi gör. Det måste lixom upplevas.

Ok, vi kan säga så här…

Du vet, man brukar alltid göra något…och lyssna på radion i bakgrunden… men på fredag, om du lyssnar, så kommer du komma på dig själv med att lyssna på radio… och göra nått annat i bakgrunden.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".