Foto: Roger Andersson/SCANPIX

Cynthia är tillbaka från sin semester!

Jag var på värsta kryssningen! Alla var där!! Jay Z, Shakira, Paris Hillton, Madona, Justin Timberlake...

hehe bara skoja... det blev ingen sola och bada för min del =(

Jag hade juh tänkt klämma in en snabb resa nånstans… men jag kom inte längre än Växjö och Danmark, fast det gick lika bra (nästan ,i alla fall Dk)

Men jag hade faktiskt saker att göra under semestern, jag var aldrig sysel lös.

Jag var tvungen att vakna, äta frukost när magen började kurra, ta mig hela vägen till soffan och försöka hitta min fjärkontroll (svårare än det låter). Och efter att jag har hittat min fjärkontroll var jag tvungen att slå på ON – knappen  för att sen trycka på PLAY- knappen.

För att sen njuta av Dexter, som jag så gärna missbrukade (hela säsong 2)

Och var det inte Dexter så var det sista säsongen av ” Sex and the city”. Sen började magen kurra igen… Och då var man tvungen att äta lunch och sånt. Och då började det jobbiga, först var man tvungen att skaka av kladdkakan som låg och villade på magen ( med det menar jag inte att jag tränade bort kakan som jag åt, utan att jag verkligen skaka av den för den låg PÅ min mage)

Sen var jag tvungen att kämpa mig igenom alla pizza kartonger och mjukis kläderna som låg utsprida överallt.

När jag väl lyckats med det så började min största utmaning, HITTA MOBILEN. (den var på ljudlös och gömd, så ingen skulle störa under TV –tittandet så klart) och sen först och främst beställa mat och ibland gott sällskap.

Som ni ser har jag haft en helt del att göra men jag lyckades pressa in några dagar i Växjö för att hälsa på vår Suuuuuz som jobbar där nu (vi alla beklagar Suzz att du måste bo där och vi stötar dig när du behöver prata om hur det går i Bondenation)

Sen råka jag hamna i Köpenhamn några dagar, och blev kallad ”svenne”… Suuz blev glad men jag visste inte riktigt om han menade oss…

Yes det var min semester, jag hade inte valt en resa till Karibien över detta ! ( hehehe ehhh?)

Massa kram! /Cynthia G

PS: Jag passade på och fylla 23 också ( tänkte lika bra när man är ledig och allt)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".