Foto: Mona

Det är jag som är Aydin

Jag träffade Ehsan en dag under sommarlovet med min kompis Nima när vi cyklade förbi studion. Vi gick fram och hälsa och stod och lyssnade på hela sändningen. Sedan kom Ehsan ut för att röka (typiskt Eshan) och vi stod och snackade med han. Några dagar senare när vi var i stan gick vi till studion och väntade på att Ehsan skulle gå ut och röka med Saman. Ehsan kommer ut och säger att han ska släppa in oss i själva studion för att vi ska lära oss hur radio görs. Efter den dagen ville jag praoa på Din Gata och både jag och Nima fråga om vi fick proa här. Några månader senare står jag här och praoar som jag ska göra i 2 veckor.

Enligt Ehsan kommer dessa 2 veckorna göra så att jag får en depression men det tror jag inte de är för ballt för att få depressioner här… Det ända jag har fått göra än så länge är att leta efter nyheter. När jag blir stor… stor och stor man borde säga vuxen eller myndig vill jag utbilda mig till mekaniker men jag vill inte jobba med gamla bilar. Jag vill jobba för ett stort bilföretag.

//aydin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".