Monas Inne & Ute- lista!

INNE: 
3. Falafel
Det här är Malmös nationalrätt, det är billigt, det går fort, man kan äta det på språng.

2. Folkets park
var där i lördags, satt på en filt och hade lite picknick med oss. Grejen är att när jag tittade ut över parken så till höger om mig hade jag ett gäng punkare med rosa mohawks som grillade lite tofu, till vänster om mig satt en somalisk familj och hade picknick och precis framför mig satt två kickersbrudar och solade magen, och jag tänkte på det då, fan jag sitter och har picknick i FOLKETS PARK.

1. Bikinisäsongen
Jag var inne i ett provrum och skulle testa en bikini. Mina ben var allt annat än nyrakade, min kropp var blek och beach 2008-kroppen lär snarare vänta tills beach 2017. Men det kändes så sjukt nice ÄNDÅ att testa en bikini och känna att sommaren är nära.
UTE
3. Flaskvatten,
det är 2000 gånger dyrare än kranvatten, är miljöfarligt, dels är det själva plasten men framförallt körs flaskorna omkring i massa lastbilar till butikerna.

2. TV,
vi spenderar över 2 timmar om dagen på att titta på TV, som oftast består av dåliga talkshows, respriser och massa reklam och hemska ring-in och gissa ordet-program.

1. Alla som dissar modebloggare,
Modebloggarna har blivit the laughing stock of the year, alla älskar att hata dem.
Det är något som många framförallt (unga) tjejer ägnar sig åt, det är typiskt att man ska dissa något som massa, massa, tusentals unga tjejer håller på med

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".