Brunchtips: Supermumsig rabarberpaj!

Här är receptet på rabarberpajen som jag läste upp i fredagsshowen!

Ingredienser:
Fyllning:
500 g rabarber
2 dl färska jordgubbar
1 dl strösocker
1/2 msk potatismjöl
Topping:
3 äggvitor
1 dl strösocker
Hur du gör!:
-Sätt ugnen på 225 grader, skär rabarbern i bitar och jordgubbarna i skivor och blanda ner sockret och potatismjölet.
-Häll ner i ugnssäker form och grädda i en kvart (15 min)
-Vispa äggvitorna till ett hårt skum och rör ner sockret, häll sen över det på rabarbergojset och grädda i ca 5 minuter tills toppingen blivit smaskigt guldbrun.

Njut!!

Kärlek, Joy!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".