foto: ALBERT HÅKANSSON

Ehsan fyller år i 21 dagar.

Det är sant. Det är ingen som riktigt vet när jag är född. Detta beror till större delen på 2 eller 3 faktorer. De är följande:

1. Vi har en annan tidsräkning i IRAN.
2. Det blev fel i översättningen mellan persisk och svensk tidsräkning.
3. I IRAN får man inte personnummer när man födds, utan man får ansöka om ett... och då får man det på det datum som man angett som födelsedatum.

Min morsa har räknat ut att jag fyller år 9 maj....typ.
Mitt personnummer är 30 maj...

...det betyder att min födelsedag varar i hela 21 dagar. EN FESTIVAL!

så... vad har jag gjort då på min festival till födelsedag.... jo, i fredags (9 maj) så jobbade jag ju först på dagen men sen stack jag och käka med mina föräldrar och efter det blev det hem till en vän och möta upp alla andra vänner som ville önska mig grattis och sånt... hamna på carib till slut och avslutade dagen med efterfest där Reeps One (killen som beatboxa på secret wars) satt i mitt vardagsrum och jamma loss med lite vänner till mig.

Lördagen den 10 maj var jag nog lite bakis... chilla mycket... vilade mig... men sen var det utgång... Vinnys! Secret wars! Skeppsbron! ingen idé att hålla igen.
(Teck1 och Jimi Crayon, som var i studion, vann landskampen mellan sverige och england)

Söndagen den 11 maj bar det av till falsterbo strand där jag träffade 2 tjejer som jobba med att vackta ett reservat... det går till...

...så att dom sätter sig i varsin solstol, i sina bekinis och solar... och om nån ska gå över gränsen och in på resarvatet så säger dom ifrån.

Sen grilla vi på kvällen... Värsta grillen!

it’s good to be me!

// e

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista