Foto: Joy

Djungelshow med JUAN och JOY!

Morgonshowen idag bestod av en vetgirig Juan och en exalterad Joy! Vi fick nämligen besök av Bertil Karlsson -vår reptilexpert- och en hel massa djur!!

Bilden ovan är på en vuxen majssnok som Bertil hade med sig och den var helt grym. Vi fick träffa kackerlackor, larver (som Bertil och Juan käkade av), skorpioner, leguaner, fem olika ormar, en giftig groda, svarta änkan, tarantula (fågelspindel) ja... det var ingen ände på vad Bertil drog upp ur sina strumpor, örngott och plastburkar.

ÖVERFETTTTTT!!!!

Jag har insett vilket mitt djur är. Det husdjuret jag alltid borde haft. Orm! Sjukt fina, muskulösa, levande djur som totalt förtrollade mig.

Glöm nu inte att lyssna på fredagshowerna imorgon! Cynthia och Juan på morgonen och jag och Mona på eftermiddan! Då kommer nämligen en Joy-exclusive att spelas upp! En intervju med Busta Rhymes högra hand Spliff Star som blev haffad för narkotikabrott i Stockholm för några dagar sen! EXCLUSIVE!

Kärlek! //Joy

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista