Foto: Joy

Monas Inne & utelista v. 21!

INNE:

1. Roadtrips.
Det är inte bara Malmö som är f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-t, passa på att se resten av Skåne nu när det är så fint väder, samla ihop kompisar och åk iväg!

2. Ostbrickor,
jag har ätit fler ostbrickor senaste månaden än jag har gjort hela året, är det en vårgrej? Jag tror inte det, egentligen, mendet är så lätt att köpa lite kex och några goda ostar, och det är SÅ GOTT! Ju mer det luktar desto godare….

3. Roliga klipp på nätet.
Jag kan spendera flera timmar i sträck med att bara kolla på roliga filmklipp. Dagens tips från mig är att ni söker på ”what what in the butt” för att få er ett gott skratt.

UTE

1. Strippor på svensexor.
Brist på fantasi eller??? Om jag dök upp på min svensexa och där kommer in en strippa hade jag sett det som ett tecken på lathet från mina kompisar.

2. Kändisar som ”går ut” i pressen
för att berätta att de är tillsammans, t ex Måns Zelmerlöw och Marie what’s her name, hon från A- teens, och nu senast Elin Lanto och Brolle. ’

3. Inställda konserter.
Båda Mary J Blige och Wu Tang Clan har ställt in sina konserter denna veckan. Man förstår såklart om de ställer in pga sjukdom eller nåt sånt men det är störigt att inte ens få någon förklaring.

Stay cool!
/Mona

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista