lack annnarsss!!

Godmorron på er,, min mogon började med Gondwana i lurarna,jag vaknar juh precis då solen går upp så vi går upp samtidigt typ, d va lite kyligt men solen va på plats å jag är övertygad att den kommer att göra sitt jobb under dagen,, Susanne säger att den blir 19grader,.,,

Idag snackades hårt om vänskapen mellan daj å ditt ex..Å vi kom fram till att den inte funkar om ni precis gjort slut..”Vi kan vel vara vänner” köper jag inte alls..

Imorron är Cynthia tillbaka med Saman som hoppar in för mig för att Dj Juan Havana mpåste hoppa in för Ehsan på P3!Så vi hörs inte förräns måndag å då är vi tillbaka som vanligt med våra dagboks bekännelser,,edilo.se

Ok.vi säger så..Ha en fett dag ta hand om varandra,. å fortsätt lyssna ,, i eftermiddag blir det ett xclusiv program !!men Gäster!!!stay tuned!!!ni vill inte missa detta!!

yatuzza veivii / Dj Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".