Eftermiddag med Mona och Joy!

Här är tisdagen (dagens) Inne och Ute Lista!

INNE-listan!

3. Vattenflaskor i alla former! Ju varmare det blir desto mer vätska behöver vi.. och nu börjar det ploppa upp i folks händer och handväskor.. vattenflaskan är en Inne grej igen!

2. Färger… klara färger på kläder, smink, skor, nagellack, väskor, allt ska sprudla till sommaren!

1. Krämer, handlotion, hudlotion, nagelbandslotion.. och så ska de helst lukta så gott att man vill provsmaka dem!

UTE-listan!

3. Ställen med dålig service… om jag beställer något så ska det inte dröja 20 minuter för en cola.. eller en timme för mat.. och det ska absolut inte serveras av en otrevlig servitris. Jag kan yrket utan och innan och har man inte service nära hjärtat så har man inget på en restaurang att göra!

2. Glömskhet… finns det något värre än att ha fem minuter tills bussen går och inte hitta hemnycklarna? Eller headsetet? Eller solglasögonen?? Man får ju magsår för mindre!

1. Jobbiga Ex! Störiga, avundsjuka, tröttsamma, dramaqueens som inte vill nått hellre än ställa till en scen när man själv är ute och har den bäst kvällen nånsin. Gå och göm er i nån gammal garderob tills ni kan uppföra er som folk!

Kärlek!! //Joy

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".