Under dagen har jag...

9,45...kollat mailen, för det är det första jag gör när jag kommer in till kontoret. Susanne var här och vi började dagen med en promenad till butiken på hörnet där vi införskaffade kolhydrater... jag i form av nypressad jos och Susanne i form av hälsofarlig energidryck.

10,20...läste precis på aftonbladet.se att José Mourinho blir Inters nya tränare. han skrev på ett 3 års kontrakt som pröjsar runt 90 miljoner NETTO om året... men det viktiga är att han får träna Zlatan i 3 år.... (om Zlatan blir kvar i Inter). Appråpå Zlatan, så kom jag att tänka på en annan grej. Han borde ta med sig sina lagkamrater till Malmö.... kanske för en vecka. Jag tror det hade varit bra för Malmö om dom kom hit. Det hade gett hopp till alla. Det hade satt Malmö på kartan... Malmö borde kanske bli ett ställe där Fotbollsproffs och andra idrottstjärnor semestrar. tänk om du tjänat typ 90 miljoner om året... hur mycket hade du spenderat i veckan? tänk om vi kan få hit folk som spenderar sånna summor i Malmö... Det hade genererat en massa jobb och sånt...

12,13...samlade precis alla runt min dator och visade dom Kevin Smith. Dom älskade det... typ.

14,21... lunch. ska strax sända...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista