Monas Inne & Utelista v 23!

INNE:
1. Isdrycker
Allt som vi dricker varmt på vintern ska nu drickas kallt. Iskaffe, Iste, isglögg. Ja du hörde rätt. Ta glögg från i julas, släg i massa frukt och is och du har en svensk sangria. SOMRIGT!

2. Det lilla extra
Varför nöja sig med ett vanligt frukostbord med ost och kalkon när vi kan kosta på oss lite extra? Köp färskt bröd, mozzarella, pesto och SMOOTHIES och käka till frukost.

3. BLANDSKIVOR
Jag pratar om att bränna din egen mix av sommarlåtar, för när du sätter på den där skivan i december kommer alla minnen från i sommar komma tillbaka. För låttips kan du gå in på vår hemsida sr.se/dingata och kolla in låtlistorna.

UTE:
1. Fotsvett.
Man kan inte hjälpa det och INGEN, jag upperepar, INGEN kommer undan fotsvetten. Den tränger sig igenom precis allt, och det finns olika tricks för att dölja den, som att låta bli att ta av sig skorna när man kommer in någonstans, eller om du ändå tar av dem vänder dem upp och ner. Man kan ju sätta in skorna i frysen eller ha dem på balkongen över natten, men det är en kortsiktig lösning. Enda sättet att vara riktig säker är att ha öppnare skor på sig, t ex flip flops.

2. Stigande handelspriser.
= Dyrare glass!

3. Att dra in magen
Jag gick på stranden och la märke till att i princip ALLA, smala som tjocka, drar in magen. VARFÖR? Sträck på kroppen istället och skit i att det putar ut lite grann!

/Mona

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista