INNE & UTE v 24

UTE:

3. Kvällspressen!
För deras behandling av Zlatan & Svenska landslaget inför EM!

2. ungdomar som rånar folk...
i veckan spräckte polisen en rånarliga av 12-13 åringer som mest rånat jämngamla men Slutet på deras brottskarriär kom före nationaldagen då de gav sig på en dam med rollator på Roskildevägen.

1. Miljonärer som stjäl från gamla tanter...
En gammal tant som skulle ta ut pengar, glömde 5 tusen i bankomaten då det är lätt att bli förvirrad när man är lite äldre... Dessa stals av en kille som redan ÄR miljonär... SÅ JÄVLA FULT GJORT!

INNE:

3. strandkultur
Det är så skönt att se människor njuta av solen. Alla sorters människor... Gamla, unga, stora, små... alla möjliga.

2. krönikor.
idag läste jag en krönika av en tjej som heter Sara Iskandarani i City. Hon skriver om sin relation med sin numera cansersjuka syster. Hon skriver personligt och äkta och i en annars ändlös ström av mediabrus och ordbajseri, sticker hon ut och låter oss ta del av hennes vardag på ett ärligt sätt. Tack Sara.
krönikor ÄR bra läsning. Det är samtidsreflekterande. Ofta upplever jag att jag får ut MER av att läsa en krönika än jag får av resten av tidningarna...

1. Sommarlov
Alla som har det, älskar det... Alla som haft det, önskar att vi fick det igen... framförallt... ingen missunnar nån annan sommarlov.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista