Pinsamheter i ny teknik.

vi snackade om vilka pinsamheter man varit med om i samband med att man skickat sms eller mms eller e-mail.

checka:

min kompis var hemma hos sin Killes föräldrar första gången när hon skickar - här är typ inte alls fint och i vissa rum luktar det piss hon skulle skicka det till mig men istället råkade hon skicka det till honom mvh em

*****************************************

skrev till en kompis att en tjej jag känner inte ås jätte va intresserad i honom. Hon är lite större än dem andra. Jag visste att min kompis inte skulle veta vem hon va om jag hade sagt hennes namn så jag skrev naturligtvis istället hon där tjocka haha. Och återigen naturligtvis skickade jag detta till tjejen som inte blev ås jätte glad. Men hon har gått ner 25kg och vi är vänner idag=)

******************************************

jag gjorde de mest pinsamma min kompis fyllde 15 och jag tänkte att ja skulle skoja med henne och skrev då ett sms : hej nu e du byxmyndig Hehe :D / och så skickade ja de fel så de kom till hennes hem telefon och hennes mamma tog imot de . Snacka om att ja skämdes .. Ni e bäst :)

********************************************

jaja... det var en del av det vi fick in...

missa inte efterrrmiddags shown mellan 15-17.

enjoy
// e

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".