Barcelona!

Jag har haft det helt SUPER!
Tre bra saker med Barca:
1. Citykänslan.
2. Uteliv: En kväll var jag på en stor klubb som fanns i en inmurad stad, det var helt tomt, ingen bodde där och man gick igenm denna öde staden för att sen komma in på den här stora klubben som var helt galen.
Kvällen efter var jag på en strandfest in the middle of nowhere, utan för barcelona alltså.  
3. Stranden

Var och en av de här tre sakerna kanske inte är så unikt i sig, men att EN stad i Europa har ALLA TRE, det är rätt så coolt. Men, vi ska inte vara naiva heller. Det finns också dåliga saker, här kommer 3 av dem:

1. Ficktjuvar ÖVERALLT. Men man ska inte vara rädd för dem, de vill bara ha lite snabba cash och om man kommer på dom så försvinner de lika ljudlöst som de kom.
När jag kände att det ryckte lite i min väska vände jag mig om och sa: what are you doing? ARE YOU LOCO??? Då skrattade hans kompisar och han gick lugnt därifrån.

2. Droger. Man ligger och njuter på stranden och så ropar nån cerveza, cola beer, och man tänker att en kall läsk hade suttit nice nu, så man ger honom två euro och då passar han på att säga You wanna smoke, haschich?

3. Rök inomhus: För mig som knappt tål rök är betyder en kväll ute förutom att håret stinker askfat, att mina ögon är röda och rinner nästa dag och att jag har värsta rökhostan med slem i halsen och jag blir hes.

/Mona