Barnuppfostran!

I veckan fick ett visst Varumärke stryk av sina kunder, asså inte stryk fysiskt utan bara ett par klagomål, men det kändes säkert som ett par feta kidneypunches!

En bikini för bebisar! Detta har väckt sjukt många åsikter. Inte mist på kontoret! Alla hade en åsikt! Vissa tyckte det va osmakligt och vidrigt. Sen när behöver ett spädbarn en bikiniöverdel som ska framhäva brösten? Andra på kontoret tyckte bara det va gulligt. Sen finns det alltid någon som ska dra in könsroller…

Och visst kan hatet, glädjen eller missnöjet riktas mot företaget som har lanserat detta. Fair enough!! Men e det inte föräldrarna i slutändan som bestämmer vad dem ska sätta på sina barn! En kompis till mig blev så illa berörd av Bikini för bäbisar.. Hon menar på att det är som att ge en godispåse till en pedofil och visa honom vägen till lekplatsen. Hon sa även att om hon hade sett ett barn med en sån skulle hon gå fram till föräldrarna och skälla ut dem! Och fråga hur fan dem tänker! Lite extremt kan man tycka

Ibland har man lusten att gå fram till vissa föräldrar och fråga Hur fan dom tänker när det kommer till deras barns uppfostran!

Jag vet att jag har svårt för föräldrar som beställer stora plusmenyer på snabbmatsställen och toppar av med en glass efter maten, när barnen redan är överviktiga. Då vill jag lägga mig i… Eller hjälpa dem beställa rätt!!! Hur mycket ska man få lägga sig i andras barnuppfostran!?

P3 kl 16.00

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista