Veckans Inne & Ute lista...v.32

Inne:

1. Hallå P3
Ytterligare ett program som vi på din gata har tagit över... på P3. Tisdagar till fredagar, mellan 10-11 kan du ringa in och snacka med oss... och det är du som sätter agendan.

2. Yerba Mate
Ett grönskt örtte som dricks mycket i syrien och framför allt i Uruguay. Det är rikt på järn bland annat och gör att jag inte behöver kaffe... nästan.

3. Böcker.
Så här års när regnet smattrar mot fönsterna och tv ändå inte visar nått vettigt... så se till och hinn ikapp i ditt läsande... svårt att slå känslan av att krypa ner i soffan under en filt och läsa sig bort...

Ute:

3. beach 2008.
Det är över nu... släpp det.

2. ordet Policy
Policy betyder mer eller mindre... ”GÖR SOM JAG SÖGER UTAN ATT STÄLLA FRÅGOR” bara idioter hänvisar till policy och det är upp till var och en av oss att tala om för dessa idioter att dom är just idioter och förklara varför.

1. Läroplanen
Ju äldre jag blir dest mer inser jag hur mycket fel jag fick lära mig i skolan... Jag fick visserligen lära mig att läsa och skriva... och det är jag tacksam över... och en del matte lärde jag mig oxå.... men typ allt jag fick lära mig i samhällskunskap och historia och religion har visat sig vara fel.

// e

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista