shuu,.

Idag snackade vi vänner vi inte kan förlåta,..Å dett satte igån våpra lyssnare..så här skrev  några av dom:

jag har en polare som jag har börjat glida isär från. Vi var bästa vänner innan och skrattade hela tiden när vi var tillsammans. Nu har han blivit så torr på något sätt. Känns som att vi har nåt skit som ligger mellan oss och gnager, men det finns inget vad jag vet. Jag kan inte hjälpa att var kall mot honom, kanske är hans flickvän som har ändrat han... Vill ha tillbaka dom gamla tiderna, vet inte vad jag ska göra. Älskar ert program!

jag hade en vän sen 15 år tillbaka... Vi var som brödrar... Gjorde allt tillsammans... En dag kom jag på honom när han satte på en av vår gemensamma kompis flickavän... Han bröt den gyllene regeln... Vi har inte pratat på 3 år... Tycker ni man ska förlåta honom? Tack för ett underbart program

Min bästa vän och jag blev ovänner på grund av att hon hånglade med min unddomskärlek. Men efter ett tag tänkte jag att det inte var lönt att förlora en vän på grund av en kille, och just den dagen för jag ett sms av henne där det står, du och jag ska äta mat dricka en iskall öl och vara du och jag. Förlåt. Mina två favoritsaker, snacka om att hon känner mig!

Imorron snackar vi oim nåt heeelt annat.hörs då,.,

ha en bra dag // Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista