foto: ehsan

Veckans INNE & UTE Lista:

hellå people!

hoppas allt är bra med er...

då var det dags för veckans inne och ute lista...IGEN!

Ok...anledningen till att vi ens gör denna listan, är så att alla vilsna själar där ute ska kunna ha NÅN fast punkt att utgå ifrån när dom lever sina liv i sin egen vardag...

Det är som en....hm... en mental fyr, i ovishetens hav....

så, med det sagt.

INNE denna veckan:

3. skön attityd på festivalen..
Till och med dom riktigt fula fiskarna går runt med ett leende på läpparna.

2. Musiken. Festivalen låter gemene man ta del av artister och konserter som jag i alla fall, ALDRIG hade haft råd att se annars... kanske jag hade klarat en eller två... men det faktum att det är typ 1000 band som spelar... HELT GRATIS.. är ju sjuuuuukt bra. Bless you malmö!

1. MATEN. Givetvis är det överfett att plötsligt har man ALL VÄRLDENS MAT inom räckhåll...  Det finns sånt som man aldrig hade fått möjligheten att prova om det inte var för världens BÄSTA matfestival. MALMÖ FESTIVALEN!

UTE denna veckan:

3. Trafiken. Det tar en timme att ta sig från punkt A till punkt B... oavsätt var punkterna är...

2. Bullshit...
Det sälj i små stånd... längs hela gågatan... vissa saker är fett. vissa saker är jätte bra... men majoriteten av det som säljs är bullshit som bara är fett medan du står framför killen och betalar... så fort du kommit hem inser du vilken bullshit det var du köpte. Vad hände med alla loppisborden... eller var det en annan festival jag tänker på? ... jaja... det borde finnas i alla fall... typ, hela regementsgatan avspärrat och packat med loppisbord som går hela vägen ner till kronprinsen. det hade vatt fett!

1. Idioterna!
dom där äckliga svinen som aldrig verkar fatta vilka otroliga rövhål dom är! JEPP, JAG SA DET!

det snea jävla svinet som inte fattar att han redan drukit för mycket och att det är vidirgt med människor som pissat på sig och spytt ner sig... finns ett par varje kväll i festivalen. För att inte nämna alla idiotbarn som tror att man inte kommer smälla tänderna ur flabben på dom om dom skulle mot förmodan spruta den jävla festivalsprejen åt mitt håll...
bränn dom på bål!

( hoppas alla fatta att jag skämta! skulle bli jätte ledsen om jag fick läsa om brinnande barn i tidningen imorgon. Jag överdrev mest för att markera mitt avsky.)

// e

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista