Körkort

JOY FIXADE BIFFEN!!!

Jag har tagit körkort!!!! FACK YES!

Så sjukt skönt att få det avklarat! Inte en enda krona ska gå till en körkortsskola någonsin igen :D:D:D!

Hela programmet idag handlade ju om hur man tar körkort och vilka tips både Goran (Juans trafiklärare) och ni lyssnare kunde ge mig inför min uppkörning! Och det funkade ju!!
Här är några av tipsen:

”Tips! Tänk logiskt, det mesta i trafiken är löjligt självklart. Tänkte skriva lycka till, men prov handlar om kunskap och inte tur. ”

”hej. Glöm inte bältet, det gjorde jag men jag tog på det innan jag körde ut från parkeringen så jag klara det ändån. Armin från hbg ”

”hej! Joy va inte orolig, du kommer glida dig igenom till ett fett godkännt! Ett tips, om det är fler som ska köra upp med dig, kör först. Det underlättar väldigt mycket, du slipper sitta och bli nervös. Behåll ditt lugn och kör på bara. Markuzzza ”

”du måste visa att du e säker du ska ju ut i trafiken ensam får inte visa dig nervös var rörlig o självsäker! ”

”Joy ta det lugnt o kolla speglarna ofta! Titta långt fram så har du framförhållning för ev cyklister gående etc. Lion ”

”Haha ja vet precis va du tänkte där juan. Du har körkort och spelar kaxig, shut the fuck up ja åker taxi. Men lycka till joy och du också juan. De e sjukt skönt att ha körkort och de e inte så svårt. De e klart man är nervös men bara drick lite vatten o käka nått gott, bara skämm bort dig så du mår så bra som möjligt. Då kan det inte misslyckas. Från patrik ”

Tack så mycket för tipsen, kärleken och lyckönskningarna!!

Massa kramar och glädjeskutt! //Joy

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista