copyright: Thom harrison 05

Singel vs Förhållande!

Ja, det var vad jag och Juan pratade om idag på morgonshowen! Det är många som längtar bort från singellivet för att leva i tvåsamhet, men är det alltid det ultimata för en själv?

Det finns ju fördelar och nackdelar med allt och våra lyssnare gav såklart sin åsikt om saken! Klicka på länken Läs Mer för att se vad några lyssnares åsikter är!

Kärlek! //Joy

Jag tycker det är ganska skönt att vara singel, men kroppen har ju ändå sina behov.. Därför tycker jag att kk-förhållande är ett bra alternativ. Man kan ägna sina utekvällar åt att ha kul med sina kompisar och slippa panikragga och ha tafligt sex som resultat. För när andan faller på kan man få bra sex med någon man ändå uppskattar. Samtidigt som man inte är låst om man stöter på en riktig goding.. Utmärkt, tycker jag! Enda problemet är att killarhar så svårt för det. Antingen eller, verkar de resonera. Varför??? Zara

har en fråga.Har ni tänkt på att när man är i ett förhållande.Då tittar folk mer än när man är singel.Är det bara jag som känner så eller ser vi det klarare när man är i ett förhållande att någon kanske flörtar med en.ha en fortsatt trevlig dag.

Det är bra att vara singel ibland. Du går ut när du vill, kommer hem när du vill, lägger dig när du vill, äter när det finns mat och när den intefinns mat. Du kan också lyssna på Din Gata när du vill. Dave

Hur kul och skönt det än var att vara singel, så är vi inte menade för att vara ensamma, vi är skapta för att dela livets goda stunder med någon annan. Visst kan man även uppskatta saker ensam men allt blir mkt roligare när man delar det med någon annan..:) Kram på er!
Avs: M

ju längre tiden går desto svårare blir det att träffa ngn...varit singel en längre tid,o vant mig vid fördelarna, men oftast är det väldigt ensamt..för att veta om en person är mer än söt till det yttre måste man ge henne/honom en chans....
Avs::A

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista