Foto: Bevismaterial

Hej Cynthia.

Detta kan komma som en chock, men vi är inte tillsammans!

För det verkar som att du har fått för dig det. För en månad sen kom jag in på jobbet och upptäckte att det låg en blombukett på mitt skrivbord. Det var från dig och jag tyckte att det var jättegulligt av dig att köpa blommor till mig. Om jag visste vad jag vet nu hade jag inte uppmuntrat dig genom att visa så mycket uppskattning som jag gjorde. För det slutade inte med blomnmorna, nej du var tvungen att fortsätta. Jag har i dagens läge även fått chocklad, en mp3 spelare och ett presentkort för MC körkort av dig. Det är väldigt snällt av dig men du kommer aldrig att vinna mitt hjärta. Vi är kollegor och jag trivs med det och vill fortsätta så.

Jag höll masken ända tills förra veckan då jag såg en lapp på mitt skrivbord. Har fotograferat av det som bevis för polisanmälan som jag har gjort mot dig.

Jag hoppas att jag med detta inlägget har besvarat ditt brev och förklarat varför jag har varit lite kylig mot dig på sistone.

Och att du slutar skicka dina kompisar för att hota min flickvän så som du har gjort de senaste tiden.

MVH

Saman

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista