Kolla hur galen han har blivit av all kärlek!

Till Ehsan 2.

Min broder, min vän, min kollega, det var inte meningen att göra dig svartsjuk. Jag hade ingen aning om dina känslor inför Cynthia förrän jag hörde dig hälsa på henne förra veckan. Ditt ”Hej Cynthia” lät inte som dina ”Hej Susanne” eller ”Hej Joy”, där fanns en glimt i ögat som jag inte hade sett innan. Jag ville inte tro på det från början därför att det var du som lärde mig uttrycket ”don’t shit where you eat”. Men, även de bästa kan begå misstag, det lärde jag mig också… av dig.

Snälla sluta Ehsan, Cynthia håller god min… men innerst inne vet jag att hon känner sig äcklad av det. Och tro mig från en iranier till en annan, hon vill inte ha dig.

Och så vill jag avsluta med att be dig sluta hyckla om det. I ditt brev till mig och Cynthia skrev du att vi skulle sluta skriva om privatliv på hemsidan. Sen drog du in min flickvän i det hela, vad har hon med saken att göra? Hur skulle det kännas om jag drog in din flickvän i det här? …Oroa dig inte Cynthia har redan listat ut att du har en flickvän så det jag skrev nyss är inte knas. Så sluta hyckla för dig själv och för oss (så som du gjorde med privatliv). Dina känslor förtjänar bättre.

Sköt om dig

Din vän

Saman    

P.S Låt oss vara vuxna och avsluta det här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista