foto: Jurek Holzer / SvD / SCANPIX

E tu Saman & Cynthia!

Tydligen är det ingen idé att dölja mina känslor längre. Tydligen kan ni bägge läsa mig som en öppen bok med tunn men stor text och en massa bilder.

Bilder på mig och Cynthia hållandes i hand... springandes över ängarna...eller kanske inte springandes... det kan vara jobbigt för henne... Men kanske en bild på Cynthia i en kundvagn som jag puttar fram... jättesnabbt... över SAMANS KROPP!

Varje gång jag tänker på er tillsammans.... blir jag illamående... Ni vet bägge hur jag känner men ändå så har ni inga problem att rakt framför näsan på mig smita in i en het, fuktig studio... ställa in varandras micar... sätta på er hörlurarna med en följsam rörelse... nästan som en smekning... och göra det. SÄNDA!

Saman, tror du inte att jag fattar att det är du som skruvat upp värmen i er studio... allt för att få av henne kläderna...  och det är ok... Men att sen skruva ner värmen i VÅR studio så att jag och Mona måste stå i jackor... det är bara taskigt.

Det sjuka är att jag och du, Saman... har låtit Cynthia komma mellan oss... mellan vår vänskap.

Asså... det är inte det att hon är vacker... för det är hon inte....

och det är inte det att hon är sexig... för helt ärligt så tänder jag inte på henne...

MEN HON LUKTAR ALLTID NYBAKADE KAKOR... och på en arbetsplats där ingen har tid att äta lunch... så kan det vara förföriskt nog.

Ja! jag erkänner... jag är svag för Cynthia. Men det har blivit mycket bätter sen jag bad min tjej göra muffins åt mig varje kväll. Jag ARBETAR AKTIVT med att ta mig ur detta Cynthia träsk... men DU SAMAN...

everytime I get out, YOU PULL ME BACK IN! och det får räcka nu.

Du kan få henne Saman! Jag ger mig. Hon är DIN! MEN glöm inte bort att då sålde vår vänskap för DOFTEN av kakor... inte ens riktiga kakor...

// e

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista