FETT på nätet:

http://buzz.bazooka.se/

Buzz är en samling länkar som är bra att döda tid med.

till exempel, så sitter du på ditt kontor, som nån jävel till chef har tyckt att är lämpligt för dig att spendera 8 timmar om dagen i, och där har du sååååå tråkigt.

Dina val består av att sticka fingrarna i dom 2 hålen i väggen, i hopp om att få en livsomvändande upplevelse, stirra in i en aldeles för liten skärm som visar något som vanliga människor skulle uppleva som kalkyler och andra viktigheter men i själva verket är det sånt som är total idioti...det vet du, för du har skrivit det... eller så kan du besöka http://buzz.bazooka.se/

en sajt som egentligen inte gör så mycket mer än länkar till en massa andra sajter... men det är rätt kul saker.

ok. det är inget livsförändrande... men det är skönt att döda ett par timmar på din arbetsdag med att slö-surfa och skratta åt nånsens. dessutom får du ju betalt undet tiden....

och skulle du känna att detta är fel och att du borde vara MER lojal mot din arbetsgivare.... så ta upp din lönespec och titta på den en stund..... och så känn efter igen.

i värsta fall kan du ju fakrtiskt fråga dig vad din arbetsgivare gjort för dig....

// e

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".