Foto:Susanne

Väck mig, det är inte sant!!!

Jag försov mig i morse. Inget kul... Juan fick sända helt själv! Min telefon stängdes av i natt vilket i sin tur gjorde att väckarklockan inte gick igång. Jag vaknade strax efter 9.00 av att det va ljust i rummet. Det va sååååå ljust och jag är inte van vid det, att vakna i ett lust rum. Kl. 5 e det bäck svart.... Jag förstod direkt att något stod fel till, något hemskt hade hänt! Jag hade missat mitt eget program... Morgonshowen!

Fy vilken knasig dag på jobbet... Försova sig är inte kul. Jag har haft ångest och skuldkänslor som jag inte kan beskriva!!!

Imorgon är det Anja och Juan.... Men jag är tillbaka på fredag prick 7.00. Lovar!!! Dessutom har jag köpt en väckarklocka!

Tack till alla som oroade sig! Tack för att ni finns. Skönt att veta att om något händer så är jag inte den som ligger och ruttnar i lägenheten i 5 dagar innan någon märker att man är borta!

Kram på er alla!!!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".