foto: Marco Ugarte

Ehsans TOPP-3 Sommartecken.

Den svenska sommaren är lömsk...
Den är som en tjej som VET att hon är fin...och ska hålla på och retas hela tiden.... du vet, show a litle skin.... men inte mer...

jaja, för att bringa lite klarhet i denna era av ovetande, har jag skrivit en EGEN topp-3 lista på sommartecken.

3. Fälgarna! alla dom här människorna som spenderar sin tid med att sitta i vräkiga bilar och se stenhårda ut.... har bytt från mesiga 16” vinterfälgar till FETA 18” eller 20” dunder stylish sommar fälgar.

2. Mjukglass. Mjukglass är en sån grej. Alla har sitt favvo ställe och alla har sett fram till den där dagen då vi får sitta på nått ställa...under solen... och bara avnjuta vår glass... i lugn och ro... som om vi inte hade nått annat i hela världen att tänka på.

1. Tjejer i bikini. Jag har sett dom i parken.... och framförallt... jag har sett dom på bo01. Detta i kombination med utbrunna engångsgrillar vid var varannan papperskorg ute på bo01, är ett klart tecken att sommaren är här!

// ehsan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".