Foto: recept.nu

Blodapelsincarpaccio med nutellaglass och vit choklad..!!!! MUMS!

Färdigt på: 10 min

Ingredienser

2 st blodapelsiner
4 st clementiner
2 msk florsocker
2 msk malen kanel
0.5 l mjuk vaniljglass
4 msk nutella
100 g vit kvalitetschoklad

Tips

Det går lättare att hyvla över chokladen om den fått ligga lite i kylen först. Sikta florsockret med hjälp av en tesil.

Gör så här

1. Skala och skiva citrusen i tunna skivor och fördela skivorna över assietter.

2. Pudra över kanel och florsocker.

3. Blanda nutellan i vaniljglassen så att den blir lite randig och lägg en kula glass på varje tallrik.

4. Hyvla över vitchoklad med en potatisskalare.

Kärlek! //Joy

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".