Inte helg än, men snart....

Nu ska jag snart cykla till mitt andra jobb och vara där till kl 18.00, men sen är det helg! Yiihaaaa! Idag playa hatade vi på folk som tror sig vara felfria och som hela tiden tror att det är alla andra som gör fel. Vi ringde upp Fille från "Ison och Fille" och frågade honom vad han hade för tankar om ämnet. Vi spelade även deras nya singel "Jag skrattar idag"...som sagt gå in på sändningsarkivet och lyssna på programmet i efterhand.

Ja tycker att det är skönt att ventilera mera på freda, men man ska endast göra det om man verkligen känner för det och inte bara för sakens skull. Kadafi som har en betydelsefull roll i hatarnas hatande tog en annan avfart idag och valde att ge lite kärlek till vår praoelev Pierina. Hon har varit mycket duktig tycker jag och jag önskar henne lycka till i framtiden! Nu hörs vi inte på ett tag och jag saknar er redan.

Bara kärlek!'

AngieP

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista