Kärleksfredag...med allt vad det innebär.

Hej gott folk.

Har precis suttit och diskuterat programmet med Joy... och skrikit på henne! Mest för att hon skrek på mig. Det är helt sjukt.. det är som om jag redan i början av samtalet kan höra ledmotivet till Rocky i bakgrunden... och ju hetsigare diskussionen blir... ju starkare låter musiken.

I alla fall.
I Rubrikerna idag kommer jag ta upp

Jag kommer nog inte ta upp alla 25... kanske bara den första eller top 3 eller top 10, men absolut inte alla 25. Vill man veta vilka alla 25 är, får man klicka på länken!.

Jag mailade den listan till alla på SR, här i malmö och alla som jobbar med Ekot igår... och fick ett mail tillbax från en kille som heter Mikael och som jobbar med Ekot och Konflikt (Ett annat program som SR gör). Han berättade att 6 av dom 25 har SR faktiskt avhandlat men ibland kändes det MYCKET ensamt eftersom INGEN annan tagit upp det mer än SR. jaja... sån är livet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista