I've got sunshine..!

Men jag är inte ensam om att kunna njuta av lite sol idag! Det finns säkert ett par av våra kära lyssnare som hunnit fånga en solstråle på väg till eller från jobb och skola redan!

Om det är något jag önskar mig riktigt mycket varje år, så är det att det åtminstone blir ett par dagar sol på sommaren när jag hinner njuta av den. Så det finns ingen som blir gladare eller mer tacksam när graderna kryper över 20-strecket! Jag slänger upp en bild på mig när jag riktigt njöt av att promenera till jobbet idag!

Det finns ju också de som kanske suttit instängda framför en tråkig SO-lärare hela dagen eller på ett kyligt kontor, så jag vill att du som läser detta just nu, tittar dig omkring och hittar NÅGOT att vara tacksam för! Något som räddar dig för stunden och håller dig glad denna måndag. Och har du mobilen vid dig så ta en bild och MMSa in den till oss! De finaste bilderna vi får in idag (eller de med roligast motiveringar) vinner goodiebags!!

72250, dingata som ett ord, mellanslag och sen en motivering till bilden på det som räddar din dag!

Vi hörs 15-17! Kärlek i massor! //Joy

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista