1 av 2
Foto: Scanpix
2 av 2
Moha & Natali satt i Kommittén

Student- fredag med Mona!

Denna veckan tar de flesta i Malmö studenten, varje dag hör och ser jag dessa flak med hoppande människor i vita kläder och blågula- band runt halsen. Alla skriker så mycket, och vissa som går förbi kollar snett, jag hörde till och med en man ropa "Välkommen in i arbetslösheten!" när ett flak åkte förbi.

Men sånt bryr sig inte Natali om, som satt i Kommittén idag. Hon vill bara sprida positiv energi istället, och varje gång hon och Moha (som också satt i Kommittén) ser ett flak så önskar de att de stod där uppe och tjöt av glädje!

Jag spelade The Bilz & Kashif- One Voice, som är en stor R&B- hit i Indien. Pengarna dedrar in genom att sälja på nätet går till krigsdrabbade barn. Kolla in videon .

Rätt savr till tävlingen var Kanye West, det var inte lika många som hade rätt denna veckan, hmm var det för svårt? Han var ju lika nonchalant som vanligt, i klippet berättar han att han inte lyssnar på Rap hemma för att hans hem är för fint, "det är som ett museum, du hör inte rap på museum" !!

Ha en fet helg, njut av solen om den vill kika fram, och längta efter sommaren.
/Mona

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".