Foto: deviant art

Jag gillar mig!

Det där med kärlek är inte alltid så lätt.. Särskilt inte när det kommer till att älska sig själv! vi kan faktiskt vara riktigt taskiga mot oss själva ibland.

Så! Jag passade på när jag har den kärleksfulla, goda Susanne the Sugar Russian med mig i Friktion och grävde lite i det där med att gilla sig själv! Vi bad er skicka in komplimanger till er själva per SMS och vi fick in en hel del!

jag älskar mina gröna ögon och mina stora former. Tack tjejer ert program idag har höjt självförtroendet.Kram ,big&beautiful

tack för att ni är er själva i programmet. Det känns så äkta att lyssna på er, inget tillgjort. Det ger mig en kick att också vara mig själv och tycka det är ok! Och jag älskar också min coola klädstil som verkligen representerar min insida. För jag e cool!och har såå fina choklad bruna ögon.

jag älskar min mage:) haha. Va för ett par år sen ett träningsfreak men nu älskar jag min torktumlare till mage:) ha det nice.

Skulle vilja önska mig maria all lycka o säga ja e så otroligt bra, kan vad jag vill, ja gillar min stil:) o hälsa min dotter, stolt över henne hon är bäst o heter caroline. Hon e som jag fast en yngre model med goda egenskaper. Kärlek vill er alla mvh maria

min mage är den sötaste men tyckte inte det innan för helt plötsligt gick jag bara upp på magen, men det kom fram att jag ska ha en liten bebis:) haha:)

jag elin er jetteduktig for jag lagar mat till min pojkven! Besta jag!

Passa på att ge er själva lite kärlek idag! Kramar! //Joy

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".