shuu

godmorron alla vänner hoppas ni vaknat skönt,,idag tävlade vi för fullt när vi avsluta meningen -sist jag åkte fast för var..

här kommer dom vinnande sms: sms nr 1 när jag sist åkte fast var... När jag och en tjej kompis för ett år sedan, gick in i tabbo. Vi ville bara titta lite.. Gissa vad som hände! Hon la en dildo i min jackluva. Utan att jag viste. När jag skulle gå ut börja det pipa.. Gissa vad skraj jag blev.. O gud var det var skämmigt när det kom fram att jag hade en dildo i min luva! Jag har nog aldrig skäms så mkt i mitt liv! Men jag lyckades prata mej ut. Lucky me! Idag är vi inte vänner längre. Peace. sist jag åkte fast var när...

sms nr 2 ..the alkamist ljög precis. På p3 hade dom samma situation för nån dag sen. Nu blevins Han taagen på bar gärning av mig. Haha. Mvh Johnny

den sist nämnde var Elektras som valde för att hon tyckte om att alkamist hade åkt fast på bar gärning haha.. rätt roligt faktist,,:)

Å nu till lite hiphop skvaller här kommer rubrikerna..

Jim Jones erkänner misshandel på Ne-Yo's polare

Shyne blir kvar i finkan ett tag till kanske...

Shyne, född Jamal Barrow ändrade sitt namn till Moses Michael Leviy efter att han konverterade till judendomen 2006. Han avtjänade drygt 9 år av sitt tioåriga fängelsestraff. Han dömdes för misshandel och mordförsök. Nu riskerar han även utvisning från Usa till Belize..

ha en bra dag.. hörs imorron prickk kl 7.

mvh /dejaay Juan Havana

 .                                                

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".