shuu...

Hoppas allt startade bra för er.. Idagens program hatade vi på bedragarna..En person som för dig bakom ljuset, en svindlare, skojare, bluffmakarna , hustlers, oäkta ,sanningslösa....jaa ni fattar,,

å lyssnarna hade såklart mycket att ventilera om.. check it out!

Godmorgon. Jag tänkte att jag skulle berätta om mitt ex. Han var mytoman, han ljög om allt man möjligen kan ljuga om.. Allt från vad han hade ätit till historier om hans förra liv. Jag menar verkligen allt! Det värsta var att han var så bra på att ljuga, jag menar det tog mig 2 år innan jag fattade. Och nu förföljer detta mig. Min nya stjärna i mitt liv blir misstrodd av mig alldeles för ofta, men jag jobbar på det. Jag är glad att han har tålamodmed mig.

Träffade en riktig bedragare i somras. En kille som var världens charmigaste och jag blev jättekär. Fick sen reda på att han pratade om mig som att jag vore smutsen under hans skor med sina killkompisar... Som tur var fick jag reda på det innan något hann hända mellan oss. Ni förgyller min morgon,älskar er!

mitt ex träffade tjejer från en dejtingsida när jag jobbade som ett svin så kvällarna. Jag kom till och med på honom när han satt och surfa på den sidan när jag SOV över hos honom. Men jag hatar inte honom utan nästan tvärt om. Hade han aldrig gjort de hade jag kanske aldrig träffat mitt livs kärlek..

där har ni,.,. vill ni höra hela programet så har ni det fantastiska 30dagars arkivet!!boom boom Mo faja!!

Imorron är det FörFest å du är bjuden såklart,,lyssna på dingata mellan kl 20-22!

mvh/trevlig helg/ deejay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".