shuuu

Godmorron yao!Idag hade vi ett het het het ämne nämnligen att Förföra!Precis innan jag skulle in i studion började min skalle röra på sig,igår satt jag hur länge som helst och funderade på detta.Det slog mig nu!!Vad är skillnaden mellan att ragga och att förföra..checka vad våra lyssnare hade att säga..

En misslyckad förföring kallas ragning och en lyckad raggning brukar kallas förföra. Puss romantikern Shpetim Dingata.

För mig är förföra en mer utdragen process än att ragga. Det kan det börja med en blick som sen följs upp med en handling eller liknande, exempelvis: vi säger att du tycker att en tjej är fin på gymmet, då kanske du ger en blick och om du får en gillande blick tillbaka så kanske du lägger till ett smile nästa gång ni ses och nästa gång kanske du går vidare, ja ni fattar... att ragga är att gå på direkt och det spelar ingen roll om det är på gymmet, klubben, bussen eller var man nu är...

Kramar

Sedan när vi gick vidare ,djupare i diskussionen kunde vi få höra och berätta själva om våra egna förföriska erfarenheter.. vill du höra det får man gå in på vår fantastiska 30dagars arkiv hehe:)

hörs imorron yao..

mofaja imorron samhälls onsdag lyssna då

mvh deeejay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".