Foto: Sveriges Radio

Var e du? :(

Igår kom jag in på kontoret… Och det var tomt.

Ångesten började krypa sakta in i mina tankar och sen kom jag ihåg att du va på kurs, det var inte fel på mig utan du var på kurs.

Och så började min ensamma dag på kontoret.

Inget va sig likt, jag blev lite deppig och jag tror att folk märkte det. Ehsan försökte muntra upp mig med sina konspirations teorier, Simon från Pang Prego, gjorde en hel Stand up show till mig (men han sög, förlåt Simon.)

Mats Nilleskär rotade fram sina gamla intervjuer med Tupac och dedikerade dom till mig. Men jag hade blivit gladare om det var en intervju med dig, och ditt nerlagda band.

Annika Lantz, kom ner från Stockholm och bjöd på fika, men helt ärligt, hon är roligare att lyssna på radio, än och hänga med.

Vår chef erbjöd mig lite högre lön (75 000 kr i månaden efter skatt) men det var bara 1000 kr mer än vad jag tjänar, så jag tackade nej.

Inget funkade…

Men idag är du här, och som vanligt har du inte ens märkt mig utan du sitter och kollar på massa roliga klipp och skrattar för dig själv som en apa.

Jag hatar dig.

Jag avlutar den redaktion vi en gång hade, jag har hittat en bättre. Eller bättre och bättre... Han är lite  kortare och lite hårigare. med andra ord, Ehsan.

Hejdå Saman


Saman & Cynthia i P3 16.08 – 18.00 i P3

//Cynthia G

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".