bakom spakarna

shuu

Godmorron yao, hoppas ni har vaknat på rätt sida av kudden.Min morgon började lugn och fin,på senaste tiden har jag stressat en del på morgonkvisten så nu vaknar jag 20 min tidigare varje morgon( 5:05).

Nu hinner jag duscha längre,välja ut lite kläder,, pussa min veivi godbye å sen gå till jobbet:)

just dddd.. idag blev jag för första gången kallad för MANSGRIS!!!kan ni förstå det?Har många gånger hört ordet men jag vet inte vad det betyder,ALLA lyssnarna tyckte inte det sån tur va men vi fick in ett par intressanta definitioner på ordet..check it out!

en mansgris är någon som är föraktfull mot kvinnor så självklart är det en förolämpning! Nu känner jag inte dig Juan personligen men uppfattningen jag har när du pratar om kvinnor är att du inte är en mansgris. Det finns inget kvinnlig motsvarighet. Ha en fet vecka! Magnus..

tjena. Motsvarigheten skulle kunna vara feminist. Mansgris är en stereotyp på en man. En man kanske känner sig lite överlägsen mot kvinnor. Han som vill ha mat på bordet efter jobb, som tycker kvinnor ska ta hand om barnen. Stanna hemma diska och tvätta. Ha de niklas

å nu till sms som startade hela grejen( lägg märke till stavfelet)

Juan, din manrgris!

Resten får du lyssna på i 30dagars arkivet,,

jalla vi hörs imorron prickk kl 7!

mvh dejjaay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".