shuu

Godmorron yao! Alla ni som valt vår frekvens som väckar klocka,idag var det samhälls onsdag å Halloween eller AllA Helgons dag stog på tapetern.

Vi diskuterade och kom fram till att denna högtiden har blivit något annat här i Sverige,tyvärr tappar vi fokus på vad vi igentligen firar och väljer att gå på fester å maskerader istället..Det är helt ok för mig ,du väljer  själv hur du spendera denna helgen men du kommer inte hitta  mig på nån halloween fest sorry yao:(

Alla Helgons dagen är en kristen högtid som handlar om att skänka en tanke åt dina anhöriga som inte längre är vid liv,vi minns dom, dom lever vidare i våra hjärtan och just nu på söndag är det ett perfekt tillfälle att göra så ..:)

jag ska personligen till begravnings platsen på Rosengård och tända ett litet ljus åt en godvän som tog sitt eget liv ett par år sedan.

Gå in på 30dagars arkivet och sätt dig in i hela programet.. annars hörs vi imorron prick kl 7

mvh dejaaay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".