Jag känner mig inte välkommen :(

Hmm, det svider bara att säga det... att inte känna sig välkommen!!! Tänk tillbaka till den gången du gjorde ingång till en tillställning, ett möte, en fika kanske eller en fest där du fick dig dem dära konstiga blickarna, kalla gråa blickarna som du förstod på direkten av att du verklign inte var välkommen?! Ja kära vänner vi pratade om dem här otrevliga momenten i våra liv på morgonshowen. Och fiffigt nog förvandla vi detta otrevliga moment till något trevligt genom att göra det till en tävling. Ni skulle avsluta meningen "jag kände mig inte välkommen när..." och imorses vinnare var 2 lyssnare som sms:ade så här:

1) tja din gata. Detta ligger utanför ämnet kanske. men jag vill fråga om vad ni tycker om skånepartiets radiokanal 90,2. där pratar dom endast om hur dåliga utlänningar är för sverige. senast idag ringde en skånsk bonde inn och delade upp folk i raser bla muslimer var d tal om. Ord som dom har inte här och göra, dom har slöja för att visa att dom hatar oss medmera. Jag är sj född i sverige men har utlänskbakrund men känner mig inte välkommen när jaghör sånt.

2) hej det värsta e när man e bjuden men egentligen inte välkommen..

//Godmorgon, Elektra

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista