Din Gata står till svars!

Jag hade skrivit värsta uppsattsen till hemsidan, men j-vla piss datorn låste sig och stängde ner programmet. Jag är så fruktansvärt besviken. Jag trodde att jag kunde lita på den nya tekniken. Om jag visste det skulle vara så här skulle jag ju ha kunnat ha kvar den gamla tekniken, men nej. Den nya tekniken lovade guld och gröna skogar men precis som alla andra datorer tänkte den bara på en sak! Och så här femtioelfte gången det händer så skiter jag i vilka issues du har med mamma Bill Gates eller pappa Michael Dell! Jag blev lovad funktionalitet och en buggfri dator är väl så här på 2000-talet lika mycket en självklarhet som att tvätta händerna!

Jg hoppas att dessa människor... ingengörerna bakom datorerna.... programerarna, arkitekterna... jag hoppas att ni alla får SVININFLUENSA!

Att en maskin kan få mig att må som en uttnyttjad, misshandlad och kränkt person visar dock bara att i relationen mellan mig och min arbetsdator, är det jag som är dens BITCH och inte tvärtom!

i övrigt ska vi snacka om media eftersom det är just mediatisdag på Din Gata och sen blir det också lite relationer och sex, och sist men inte minst, så kommer din gata stå till svars:'

Vill du ställa oss till svars för något? Det kan vara något vi sagt eller inte sagt.
Något vi gjort eller något vi spelat. Oavsett, skriv det i kommentarsfältet så checkar vi den i sändning! eller maila!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista